Препарат допомагає очистити тіло від токсинів. Оптимізує травлення і засвоєння поживних речовин
Детокс від Yotsuba містить щоденний комплекс молочнокислих бактерій і біфідобактерій як у 20 пачках йогурту. Сила ферментів оптимізує травлення і засвоєння поживних речовин, регулює кишкове середовище, виводить шкідливі речовини з організму і закладає основу для прийому високоякісних поживних речовин.
Екстракт ферменту дикої трави Рюкю, екстракт папаї, DYCEZYME®, молочнокислі і біфідобактерії, екстракт квітів білого персика, хлорофіл.
Рекомендовано приймати перед їжею по 3 капсули на день. Природні ферменти розвантажують роботу шлунково-кишкового тракту, сприяючи травленню. Якщо їсте жирну їжу, тоді приймайте по 6 капсул на день.
В упаковці 90 капсул, яких вистачить на 30 днів.
Окінава - це єдине місце в Японії з субтропічним кліматом, тому тут рослини унікальні і сприяють здоров'ю людей, що живуть на острові і є джерелом культури довголіття. Окінавська сировина росте на яскравому сонці, має яскраві кольори, запахи і компоненти, які відрізняють її від сировини інших регіонів. Ці яскраві кольори і запахи є фітохімічними речовинами - поліфенолами, які відомі своїм захистом від УФ.
До складу входить 15 видів рослин: Весняна куркума, Ортосифон тичинковий, Лист Габа, Осіння куркума, Їстівна Джінура, Сімагува (лист шовковиці), Полин індійський, Гіркий гарбуз, Трава довголіття, Полин Рюкю, Нігай, Канбада (стебло солодкої картоплі), Ітеба (фенхель), Острівний імбир, Острівний часник.
Крім молочнокислих бактерій, отриманих з традиційного ферментування "Сункі- дзуке" в регіоні Кисо, і молочнокислих бактерій, отриманих з рису, додані ще біфідобактерії. Комплекс регулює кишкове середовище.
Нормалізує перистальтику кишківника, посилює детокс-ефект. У медицині Канпо використовується сировина, отримана з квітів персика. Активним компонентом є кемпферол глікозид. Покращує стан при набряках і запорах, посилює детокс-ефект.
Ефективний в лікуванні шлунка! Містить корисні для шлунка компоненти. Це природний зелений пігмент, що міститься в рослинах і водоростях, який виконує функцію абсорбції відходів, що прилипли до стінок шлунково-кишкового тракту, і виводить їх з організму
Папая містить фермент (протеазу), який розщеплює білок. Вважається, що цей фермент найбільше міститься в незрілій зеленій папаї.
3 віком кількість ферментів, необхідних для перетравлювання їжі, зменшується, особливо "протеази". Через це погіршується засвоєння поживних речовин.
Неперетравлений білок викликає появу кишкових плям! Неперетравлені рештки живлять шкідливі бактерії в кишківнику, збільшуючи їх кількість, наприклад, кишкову паличку. Це призводить до втрати балансу з хорошими бактеріями, такими як молочнокислі. Природно, погіршується стан здоров'я.
5 ферментів, які сприяють травленню і засвоєнню.
Амілаза - фермент, який розщеплює крохмаль до олігосахаридів.
Протеаза - фермент, який розщеплює білки з утворенням амінокислот і пептидів.
Ліпаза - фермент, який розщеплює жири і масла на жирні кислоти і гліцерин.
Целюлаза - фермент, який розщеплює харчові волокна.
Лактаза - фермент, який розщеплює лактозу.
Це 5 видів ферментів, які сприятимуть травленню і засвоєнню їжі.
Отримати консультацію із застосування препарату, а також купити його можна за телефоном: (050) 23-57-902
Copyright © 2023. All Rights Reserved Sitemap
Відгуки (3)